Профил

Блазе Дисплаи Тецхнологи Цо., Лтд., од 1982, професионални ЛЦД дисплеји Истраживач, дизајнер, произвођач и подружница Блазе групе. Као једно од водећих високотехнолошких компанија које се баве ЛЦД дисплејима и једним од најранијих произвођача ЛЦД дисплеја у Кини, он поседује више од 30 година искуства у технологији екрана.

Нудимо монохроматски и обојени ЛЦД дисплеј: ЛЦД панеле (ТН, ХТН, СТН, ФСТН, ДСТН, ЦСТН тип), ЛЦД модули (ЦОБ, ЦОГ, ЦОФ, СМТ, ТАБ тип), ЛЦД карактер модули, графички ЛЦД модули, Модули, сегментни ЛЦД модули, Дот Матрик ЛЦД модули, СТН-ЛЦД модули, ФСТН-ЛЦД мдули, стандардни ЛЦД модули, прилагођени ЛЦД модули, ТФТ ЛЦД модули, Ацтиве Матрик ОЛЕД, пасивни матрични ОЛЕД дисплеји на додир, екран осетљив на додир инструмент (посебно ЛГП Диспенсер, Диспензер за гориво, Диспензер за нафту, Диспенсер за гас, Метар протока, КВХ метар, Мерач енергије, Метар воде, Метар плина, Смарт Метер) Системи боја у боји и друге индустрије.

Као што се показало поузданим снабдевачем, продаваћемо производе високог квалитета ЛЦД дисплејима великим електронским произвођачима из целог света, као што су ГЕ, Моторола, Пхилипс, Итрон. Данас Блазе Дисплаи пружа ЛЦД дисплеје са мерним и бежичним телефонским производима за ГЕ и Моторола ОЕМ произвођаче. Наши производи су широм свијета и већина њих се продаје у Јапану, Америци, Еруопу, Јужној Кореји, Тајвану, копненој копној у Кини, југоисточној Азији, Хонг Конгу итд.

Сви укупно 73 инжењера (од којих је 9 из истраживачких института) у Блазе Дисплаи-у опремљени су великим искуством у области приказа који нам пружају подршку у истраживању, развоју, дизајнирању и производњи с времена на време, што нам омогућава да задовољимо наше клијенте који се увек мијењају као и осигурање да обезбедимо квалитетне ЛЦД производе по најнижој цени.

Захваљујући производним ресурсима и дубини технологије, Блазе Дисплаи је добро припремљен да сервисира све купце за производе ЛЦД екрана и у потпуности задовољава њихове захтјеве за поузданост, квалитет конкурентности. Програм обезбеђења квалитета се такође спроводи на Блазе Дисплеју у којем је стекао цертификат ИСО 9001: 2000.

Захваљујући својој канцеларији у Схензхену, Блазе Дисплаи је у стању да држи у блиском контакту са својим клијентима и да брзо реагује на своје промјенљиве захтјеве за спецификације производа и распореде испоруке. Такође можемо отпремити испоруке на кантову основу како би добро испунили програм за управљање купцима.

Кроз снажне и дугорочне односе са купцима и другим партнерима у нашем ланцу снабдевања, планирамо и извршавамо прилагођене производе и економична рјешења у данашњем брзе глобалном пословном окружењу.