Medcial uređaj LCD prikazuje

Medcial uređaj LCD prikazuje

Blaze prikaza proizvodi LCD ekrane za medicinsku tehnologiju proizvode koje imaju visoke definicije i medicinsku obradu slika mogućnost visoku preciznost. Ona podržava više informacija prikuplja, koji se traži od medicinski monitori za prikazivanje informacija u obliku jasno na jednom ekranu...

Detalji o proizvodu

Blaze prikaza proizvodi LCD ekrane za medicinsku tehnologiju proizvode koje imaju visoke definicije i medicinsku obradu slika mogućnost visoku preciznost. Podržava više informacija prikuplja, koji se traži od medicinski monitori za prikazivanje informacija u obliku jasno na jednom ekranu.

Medicinski uređaji zahtevaju LCD panelima sa odnosom visoki kontrast, koji predstavljaju čitljiv pod različitim uslovima osvetljenja: u okruženjima sa jakim direktni svetlom, kao što su sobe za operaciju i urgentnim. Nam medicinski prikaza daske su kruti i inoks, stoga sposobne da podnesu fizičke uticaja u operacione sale. Naši monitori su sunca čitljiv i pogodan za prenosne uređaje, kao što su ručni insulina kontrolnim uređajima, multi-parametar monitor defibrilatore, hitne uređaje i opremu za prvu pomoć. Naši proizvodi su pouzdan i sposoban da radi tokom dužeg perioda vremena koji se traži od opreme za kliničku upotrebu.

Iako je izvor energije od ove opreme je obično baterije, nam LCD izvršiti bez prekida 24/7 i imati sliku u jasan, hrskav. Nam prikazuje takođe inoks i imaju širok spektar operativna temperatura. Mi dizajniramo ekrane sa anti-reflektivni površina (AR), što je čini Panoi sa potrebama visoke energije nepotrebno.

Nam medicinski dodir ekrana prikazuje može bez muke i jednostavno koristiti medicinski profesionalci. Kapacitivna tip ekrana može da odgovori na golo jagodici dodir, dok je otpor vrsta ekrane reaguje na pritisak. Ekrane funkcionišu i reagirati kada je kontaktirao pokazivački uređaji, operacionoj sali prste ili golim prstima.
Naši medicinski monitori ne sadrže komponente štetan za zdravlje, kao što je Merkur, a svaki od njih sertifikovani od strane takođe za certifikaciju.

Par:Boja TFT LCD ekrane 7.0" Sledeći:RS232 LCD displej modula

Istraga