Nes LCD displej modula

Nes LCD displej modula

Nes (čip na staklo) čip na staklo (Nes) je flip chip vezivanje metod koji se koristi za povezivanje Skupština golim integrisanih kola (ICs) na staklo supstratom direktno pomoću Anisotropic Provodni Film (ACF). Bacanje IC kvrga (otisak) mogu da budu podešeni prema kupcima '...

Detalji o proizvodu

Nes (čip na staklo)

Čip na staklo (Nes) je flip chip vezivanje metod koji se koristi za povezivanje Skupština golim integrisanih kola (ICs) na staklo supstratom direktno pomoću Anisotropic Provodni Film (ACF). Bacanje IC kvrga (otisak) mogu da budu podešeni prema zahtevima kupaca (kontakata bacanje podlogama stakla). Ovaj metod smanjuje u logor na najviši mogući pakovanje gustine, koje je posebno važno da one aplikacije koje prostor čuvanja od ključnog je značaja. Omogućava ekonomičan montažu čipova upravljački program jer integrisanje flex PCB više nije potrebna. Je iz je vezao se direktno na podlozi stakla i pogodan za rad sa brzim ili visoko-frekventni signali.

Nes tehnologija je jedan od sve većeg metode koje koriste zlatni naletim ili Flip Chip MK je visoka tehnologija, i sprovedene u veoma kompaktan aplikacijama. Čip na staklo integrisanih kola su prvi put uveli Epson. U penjanju flip-chip, IC čip nije spakovana, ali je montiran direktno na PCB kao golim čip. Jer nema nijedan paket, postavljenih otisak je iz može biti umanjen, zajedno sa potrebne veličine na PCB. Ova tehnologija smanjuje oblast montažu i bolje je pogodna za rukovanje velike brzine ili signale visoke frekvencije.

Nes je prvenstveno za upravljački program za izvor ICs unutar TFT ekran tehnologijama gde se koriste za LCD, plazma, e-ink, OLED ili 3D tehnologija. Ovo je od suštinskog značaja za potrošačke elektronske proizvode kao što su Beležnica, tablete, kamere i mobilni telefoni sa potrebom za male veličine i neaktivan komponente.

Prednosti:

Ekonomičnost na veličini. Čip na staklo LCD moduli mogu biti tanka kao 2 mm.

Smanjuje troškove preko COB, posebno u grafički LCD module, jer smanjuje broj je.

Mnogo pouzdanija od kartica zbog kartica je slabost u oblasti Bonda.

Mane:

Nes može se koristiti samo u određenoj meri rezolucije kojima Redovi nisu previše dobro. Na veoma dobro bacanja Nes postaje težak za testiranje i TAB bi bio Preferirani pristup.

Da je isplativije da koristite karticu ili COB, ako dizajner mora da integrišete tastaturu ili indikator oko prikaza.

Aktivna oblast je razborit unutar strukture ali pomak, zbog oblasti gde su u prekidu.


Par:Merenja LCD ekrane Sledeći:USB LCD displej modula

Istraga